Pr. Arsenie Papacioc despre apelul Pr. Iustin Pârvu: „Înainte de toate, îl avem pe Iisus, de ce nu-i cerem ajutorul Lui?” (interviu Radio Dobrogea)

UPDATE: Acesta, de mai jos, este interviul luat de Radio Dobrogea, interviu care i s-a luat Părintelui Arsenie în necunoştinţă de cauză, pentru că, aşa cum se poate vedea din interviul luat în ziua următoare, Părintele are o altă părere, nu mai pomeneşte nici de tactică, aşa cum face aici, ci spune foarte clar: PĂRINTELE IUSTIN ARE DREPTATE! Am lăsat acest articol – interviul (despre care cei care se pricep mai bine spun că este contrafăcut) şi comentariul  meu original – pe blog pentru că face parte din istorie. Cred că păstrând ambele interviuri, o să vă daţi seama de diferenţa care este între ele şi de faptul că Părintele Arsenie este de acceaşi părere cu Pr. Iustin.

După cum observăm, în interviul la Radio Dobrogea, părintele Arsenie spune că „E o grabă şi, dacă ar fi să mă angajez la o luptă (duhovnicească, n. red.), nu e o tactică bună de luptă” – dar este părerea părintelui. Ce spune părintele Iustin? „De-abia acuma este momentul să mărturisim cu propria noastră viaţă, până acum ar fi fost o risipă de energie”. Este o diferenţă de opinii ale celor doi părinţi duhovniceşti. Şi părintele Cleopa avea păreri diferite de cele ale părintelui Arsenie. Este vorba, deci, de „tactici” diferte, de abordări diferite…

Dacă l-a contrazis părintele Arsenie pe părintele Iustin? Nicidecum. Eu nu cred, nu am dedus asta. Nu ştiu cât de multe ştie părintele Arsenie despre stadiul la care s-a ajuns cu tehnologia, sau dacă ştie (a se citi „dacă a fost informat”) ce tipuri de informaţii se pot stoca pe acele biocipuri şi pentru ce sunt ele necesare, dar nu l-a contrazis, ci a avut un alt punct de abordare, o altă soluţie la „problemă”, pe care nu o vede chiar problemă, în stadiul în care este acum.

Într-adevăr, „dacă mănânci pâine turcească, nu te turceşti”. Dar dacă acum acceptăm fără crâcnire permise de conducere, paşapoarte, carduri cu biocipuri, fără să ne întrebăm ce e cu ele, ce rost au ele, ce rost are această supraveghere exagerată (aţi observat că în timp ce tehnologia a avansat, iar tehnicile de supraveghere au evoluat, infracţiunile, crimele, actele de terorism s-au înmulţit?), în 2011 va fi foarte uşor să ni se bage pe gât buletinele electronice.

Nu mă îndoiesc de cuvintele părintelui Arsenie, sunt mai mult decât sigur de sinceritatea sa, la fel ca şi părintele Iustin Pârvu. Chiar dacă a fost informat (ca să nu se înţeleagă că aş fi insinuat ceva, am făcut doar o observaţie!), aceasta este părerea sfinţiei sale, pe care o respect. Într-adevăr, întâi să avem grijă de sufletele noastre, să ne rugăm neîncetat, dar cu ce vine acest îndemn în contradicţie cu mesajul părintelui Iustin? Nu vine.

 


11 comentarii on “Pr. Arsenie Papacioc despre apelul Pr. Iustin Pârvu: „Înainte de toate, îl avem pe Iisus, de ce nu-i cerem ajutorul Lui?” (interviu Radio Dobrogea)”

 1. admin apologeticum spune:

  http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/19/parintele-arsenie-papacioc-suntem-de-aceeasi-parere-intim/

  TINERILOR !!! Ne apara BATRANII nostri ! TOT EI ! Luati aminte aici exemplu de iubire si unitate ! Mai tine-i Doamne printre noi ! Binecuvantat este neamul nostru prin acesti doi Mari Duhovnici !

 2. Anca spune:

  Parintele nu se contrazice, nu are o alta parere, aici face dovada de iubire fata de Parintele Iustin si asa e normal si de bun simt intre doi oameni care se respecta.

  Intr-adevar problema cipurilor trebuie dezbatuta, dar nu in modul asta panicard pentru ca nu duce la nimic bun. Nu realizati ca lumea este foarte speriata acum? Speriata ca ramane fara locuri de munca, speriata ca se introduc cipurile, ca vine Apocalipsa..ce-o sa se intample in felul asta? Creste numarul depresiilor si al sinuciderilor si mai mult decat atat, suntem prea obositi psihic ca sa mai avem grija si de sufletul nostru, de starea noastra spirituala.

  Suntem haituiti de tot felul de lucruri din exterior incat sufletul nostru isi pierde si linistea si capacitatea de a iubi pentru ca nu mai avem timp sa-l hranim. Prezenta lui Dumnezeu linisteste si indeamna la iubire, de asta speranta noastra trebuie sa fie in El.

  Pentru ca numai Dumnezeu poate schimba imposibilul in posibil. Deci atitudinea potrivita acum nu este aceea de a induce stari de criza si panica, ci numai Rugaciunea, aceasta apropiere de Dumnezeu ne aduce la mal intotdeauna. Asta voia Parintele Arsenie sa spuna in primul interviu.

  Parintele Iustin a subliniat ca aceste cipuri nu sunt bune pentru ca pe viitor pot fi folosite intr-un mod negativ si are dreptate. Dar lumea a actionat eronat, instigand la frica si panica, nu asa trebuie reactionat, ci cu rabdare, cu incredere in Dumnezeu, pentru ca nu misca un fir de iarba fara voia Sa. Altfel intram intr-o stare de anarhie atat in cadrul Bisericii cat si in interiorul sufletului nostru, iar acesta stare n-are nimic in comun cu Dumnezeu. Asa ca din prea mult zel, sa nu cumva sa ajungem noi Antihristii sufletelor noastre.

  Nadejdea in Dumnezeu ca nu ne va lasa de izbeliste si va asculta rugaciunile noastre, asta este abordarea in orice problema.

 3. Florin M. spune:

  @Anca,
  Mă bucur că tu ai înţeles din aceste cuvinte ale Pr. Arsenie că nu este împotriva celor spuse de Pr. Iustin…
  Ce nu înţeleg eu şi te rog să îmi spui dacă este aşa – de ce spui că lumea este panicată? Tu nu eşti în lume? Adică e normal că unii se sperie, dar pentru asta suntem noi, ceilalţi, ca să-i liniştim, să-i aducem cu picioarele înapoi, pe pământ. Ori tu îmi pari că vrei să ne aduci pe noi cu picioarele pe pământ… Te poziţionezi greşit, în opinia mea. Dacă te-ai sfătui cu duhovnicul tău în privinţa aceasta, a biocipurilor, a stadiului în care suntem acum, de implementare a unor documente PREMERGĂTOARE aplicării cipului sub piele, ai auzi acelaşi lucru pe care l-am auzit şi unii dintre noi, aceştia care vrem să îi informăm pe ceilalţi, să atragem atenţia celorlalţi asupra acestui pericol.
  Dacă se va renunţa la aceste documente cu cipuri pentru un timp, e bine că am mai amânat ceva, „lupta” noastră nu a fost degeaba. Dar şi dacă nu reuşim mare lucru, tot n-am luptat degeaba.
  Îţi dai seama ce ar fi fost dacă oamenii n-ar fi ştiut nimic şi ar fi acceptat toate astea, precum vitele din staul, şi apoi s-ar fi trezit cipuiţi pe frunte sau pe mână?? Cum te-ai fi simţit tu, de exemplu? Mai uşurată, bineînţeles, că nu te-am obosit noi cu comentariile astea, nu?
  Îmi scuzi tonul poate cam dur, dar e puţin ce am spus eu aici faţă de ce ai spus tu… Bineînţeles că rugăciunea trebuie să existe oricând, aceasta ar trebui să fie BY DEFAULT. Dar ce te faci când intră hoţul în casă şi pune mâna pe copilul tău? Stai şi doar te rogi sau sari la el şi îi smulgi copilul din mâini? Înţelege că nu e o ironie. Uneori trebuie să acţionăm. La propriu.
  Doamne ajută!

 4. Anca spune:

  M-am referit la lume in general, nu la mine, pentru ca nu m-am panicat si nici nu mi se pare normal sa o fac, pentru motivele de mai sus. M-am suparat pentru ca reiese din ce ai scris ca Parintele Arsenie a gresit si apoi a revenit si a spus „ce trebuie”. De asta am fost mai dura.

  Rabdare, rabdare, rabdare..asta a spus parintele Cleopa si numai cu rabdarea si iubirea se lupta, atat cu cele din noi cat si cu cele din afara.

  Da cipurile nu sunt bune dar nu se rezolva nimic prin instigare si panica. Trebuie luata atitudine dar printr-o alta abordare, mai rezonabila si mai calma.

  Oare nu Dumnezeu decide cand vine Apocalipsa si cum va fi si ce va fi? Si numai El stie ce se va intampla. De ce sa nu ne intoarcem catre El cu rugaciunile noastre si poate se milostiveste de noi.

 5. Florin M. spune:

  Anca, am spus doar că Părintele Arsenie nu a fost informat aşa cum trebuie despre cele întâmplate cu 1-2 zile înainte de a-i fi luat acel interviu.
  Dacă ai văzut „filmuleţul” (între timp, acesta a fost retras…), părintelui Arsenie i se puneau în faţă doar citate mai dure din apelul pr Iustin, la care reacţia dânsului a fost cam reţinută… De aceea s-a abţinut să spună clar ceva, a lăsat doar acele îndemnuri la rugăciune, dar şi chestia cu „dacă mănânci pâine turcească, nu te turceşti”.
  Şi dacă n-ar fi fost aşa, dacă i s-ar fi spus toate dinainte, dacă cei de la Radio Dobrogea ar fi fost oneşti, de ce a doua zi e o aşa de mare diferenţă în spusele sale? De ce a spus răspicat: ARE DREPTATE! Şi a mai adăugat că sunt de aceeaşi părere? Ce înţelegi prin asta?
  Hei, dar e posibil să nu observi asta… Şi mai e o posibilitate – poate nu vrei să le observi, poate eşti de „părerea” celor care i-au luat primul interviu, cum că părintele Iustin exagerează, cumva?
  Aceşti „conducători” ai ţării (mi-e cam jenă să-i numesc astfel pt că nimic nu fac în interesul nostru, sunt doar ei cu ei…) au introdus pe şest ordonanţa cu permisele de conducere electronice, acum la fel pe aceasta cu paşapoartele electronice, pe 25 decembrie (!) iar din 2011 vor fi obligatorii buletinele electronice.
  DEJA SUNT DOVEZI CĂ POT FI HACKUITE MULT MAI UŞOR DECÂT POT FI FALSIFICATE ACESTEA VECHI…
  DECI SPRE CE NE ÎNDREPTĂM? MAI MULTE DOCUMENTE ÎNTR-UNUL SINGUR. Duhovnicul tău ce părere are? Sau interpretezi singură evenimentele?
  Şi încă ceva: nu mi-ai răspuns la întrebarea cu hoţul care-ţi intră în casă… Ce-ai face?
  Pr. Cleopa când a spus răbdare, răbdare, răbdare se referea mai mult la patimi. Acum ce răbdare să facem? Răbdare că vine şi pe mână sau pe frunte?

 6. Anca spune:

  Inca ceva. Cine este atotputernic? Parlamentul European sau Dumnezeu? Pe cine sa rugam sa nu ne pierdem sufletul din cauza greselilor noastre? Pe Parlamentul European sau pe Dumnezeu?

  Daca Parlamentul European e mai presus de Dumnezeu in problema asta, atunci ne-a biocipat deja fara se ne puna biocipuri.

 7. Florin M. spune:

  Anca, pui niste intrebari… Nu au sens aici. Dar te respect si deocamdata iti raspund, cu toate ca observ cu durere ca din partea ta e invers. Ti-am pus mai multe intrebari la care nici macar nu te uiti!
  Nu parlamentul european este atotputernic, a spus cineva asta??
  Domnul este atotputernic. Iisus Hristos este cel catre care avem nadejdea.
  Uite, macar la intrebarea asta raspunde-mi: Cum ne iarta Hristos pacatele? Ce trebuie sa facem? Sa ne pocaim? Cum anume?
  Si hotul, hotul – ce faci cu el? Te fura cu totul… „FNI vegheaza pt tine”
  Daca raspunzi iarasi pe alaturi, din partea mea e incheiata discutia, nu mai are rost.

 8. Anca spune:

  Cred ca stii raspunsul la intrebarile astea. Nu am de ce sa-ti raspund eu pentru ca au raspuns atatia altii inaintea mea, incepand cu Hristos.

  Daca nadajduim in Dumnezeu, crezi ca ne lasa de izbeliste? Chiar asa putere mica are incat sa-L biruie lumea? N-a biruit El lumea o data? Nu ne poate ajuta si pe noi oare, daca il rugam?. Tot psalmul 90 cred ca e raspuns la intrebarile astea.

  Psalmul 90.

  Alceva nu mai am ce sa spun.

  Cu bine si cu drag,
  Anca

 9. Florin M. spune:

  @Anca, pe altceva decat pe Biblie te mai bazezi?
  Ai un mic „ceva” pe care l-am mai intalnit la (neo)protestanti – aceia sunt obsedati de Biblie si tot vin cu citate din Sf. Scriptura, dar care sunt cam rupte din context.
  In primul rand, fiecare (nu doar eu si cu tine) ar trebui sa ne consultam cu duhovnicul. Apoi sa ne exprimam (sau nu) parerea ascultand de sfatul lui.
  Psalmul 90 intr-adevar, este un indemn la nadejde si iti multumesc. Dar uneori nu ajunge rugaciunea, ci trebuiesc luate alt fel de „masuri”.

 10. Marian-Sorin spune:

  APEL IMPORTANT! DOAMNE AJUTA FRATI CRESTINI-ORTODOXI.IN PRIMUL RAND SPUN SARUT MANA PR.IUSTIN PARVU SI FAC PLECACIUNE SMERITA IN FATA SFINTIIEI SALE.SA NE TRAIASCA INTR-UN MULTI SI FERICITI ANI! CINSTE SFINTIEI SALE DE ATITUDINEA,DEMNITATEA SI CURAJUL DE CARE A DAT DOVADA LA VREME DE MARE NECAZ SI RASCRUCE PT.POPORUL ROMAN,REFERITOR LA INTRODUCERE PASAPOARTELOR BIOMETRICE.A DAT DOVADA INCA O DATA DE MARE DUHOVNIC SI DE MARE PASTOR DE SUFLETE CARE ATUNCI CAND A VENIT LUPUL LA OI SA LE MANANCE NU A FUGIT SA SE ASCUNDA(ASA CUM A FACUTO SINODUL) SI LE-A APARAT CU MARE CURAJ SI DEMNITATE.DESI ERA DE DATORIA SINODULUI SA O FACA.ASTA DA DOVADA CA DE AICI INCOLO E CLARA TREABA CA PE SINOD NU NE MAI PUTEM BAZA SUB NICI O FORMA-LA REVEDERE !AM SI EU O INTREBARE CELOR DIN SINOD: CATI SUNTETI MASONI ??? SAU CATI DIN SINOD LE FAC JOCUL MASONILOR ???.SUNTETI MULTI MASONI SAU PUTINI IN SINOD ??? MAI TREBUIE SA VA NUMITI SFANT SINOD SAU TAIATI VOI SINGURI CUVANTUL SFANT DEODATA CE VAD CA VOI VA-TI IMPOTRIVIT SFINTENIEI SI PACTIZATI CU VRAJMASII,PRIN ATITUDINEA PE CARE ATI LUATO ??? VA-TI PIERDUT TOATA CREDIBILITATEA PE CARE ATI AVUTO SA STITI VOI CEI DIN SINOD,PT.CA LUMEA NU-I ASA DE FRAIERA SA NU VADA CARE ESTE ADEVARUL,SI DE CE ATI DAT VOI DOVADA LA MARE RASCRUCE.PURTATORUL DE CUVANT AL SINODULUI COSTEL STOICA PE CE POST JOACA?!?! EXTREMA(MASONICA) ,APARATOR(DE INTERESE MASONICE),SAU PORTAR(APARAND MINCIUNA VRAJMASULUI,MASONERIEI)??? STIE STOICA IN SLUJBA CUI SA PUS VORBIND CE NU TREBUIA SA VORBEASCA??? DACA DA,ATUNCI SA NE SPUNA SI NOUA CUI SLUJESTE,CAND A SPUS CE-A SPUS?DACA NU STIE SA MAI SE ROGE SI-L VA LUMINA BUNUL DUMNEZEU ACUM CATA VREME MAI ARE TIMP. DACA ARE UN PIC DE SINCERITATE SI AR FI CONSTIENT DE CEL ASTEAPTA, AR PUTEA SA SPUNA ADEVARUL SI SA-R IERTA MAI USOR DACA AR RECUNOATE POATE JOACA PE POST DE VARF DE STEAG MASOINIC SAU CENTRU DE DEZINFORMARE SI MANIPULARE .EL DACA VREA SA SE DUCA IN IAD SA O FACA ESTE LIBER SA-SI ALEAGA CALEA E ALEGEREA SA TREABA LUI DAR NU-I TRAGE SI PE ALTII DUPA TINE.SE VEDE CLAR CA TREBUIE SA SE DUCA LA RECICLARE ACUM CATA VREME MAI ARE PANA NU ESTE PREA TARZIU CA SA VADA MAI BINE CUM E CU NR.666.CAND STOICA ARE SA-SI DEA SEAMA SIGUR O SA FIE PREA TARZIU SI ATUNCI,DE GEABA SE MAI CAIESTE PT.CA SOARTA LUI SINGUR SI-A FACUTO.SPOVEDITI-VA CAT MAI AVETI VREME LA DISPOZITIE CA PE URMA SA NU FIE PREA TARZIU DE GRESEALA PE CARE A FACUTO SINODUL.ESTE CLARA SI VIZIBILA TREBA CA EI NU MAI SUNT AI NOSTRI SI SUNT AI LOR ! CEL PUTIN ASA PARE DE AFARA SI SA MA IERTE DUMNEZEU DAR NU MI-SE PARE CORECTA HOTARAREA PE CARE A STABILITO .SI ARE SI EI SA-SI DEA SIGUR SEAMA DE GRESEALA PE CARE A FACUTO DAR SA DEA DUMNEZEU SA NU FIE PREA TARZIU.DUMNEZEU SA-I LUMINEZE SI SA NU-I LASA SA CADA IN AMAGIRE,SI IN CAPCANA SI CURSELE VAJMASILOR CARE CA O CARACATITA SI-A INTINS TENTACOLELE PESTE TOT PAMANTUL. ASTA A DOVEDIT.LA VREME DE MARE NECAZ SI RASCRUCE CAND ADEVARATUL EROU SI MARTIR IN VIATA PR.IUSTIN PARVU SE LUPTA CU LUPII SINODUL STATEA LINISTITI SI SE UITAU DE PE MARGINE LA NOI CUM ISI RANJEAU LUPII COLTII VREAND SA NE SFASIE.DACA SINODUL ESTE CUMVA IN TABARA LUPILOR SAU IN CARDASIE CU EI ATUNCI SA AIVE CURAJUL SA NU SE MAI ASCUNDA SI SA NE SPUNA SI NOUA ! TABARA LUPILOR CARE NE-A SFASIAT PERIODIC TIMP DE 2000 DE ANI.NU A VRUT SINODUL SA FIE NICI CAL,DAR NICI MAGAR CI PE UNDEVA LA MIJLOC ADICA CATAR.PROBABIL A GANDIT CE E BINE SA SE FACA FRATE CU DRACU PANA TRECE PUNTEA.DAR DACA SINODUL A GANDIT ASA,ATUNCI CE TE FACI DACA PE LA JUMATEA PODULUI SE RUPE PUNTEA IN DOUA ?! SI MAI MULT CA SIGUR ASTA SE VA INTAMPLA SI CRED CA MULT NU VA MAI FI PT. CA SCINDARE A VRUT SINODUL ADICA NICI CU LUPUL DAR NICI CU OAIA SI ATUNCI VA FI SCINDAREA SINODULUI IN DOUA CU FOARTE MARE PARERE DE RAU PE CARE O AM EU DACA SE VA ANTAMPLA ASA. DAR SE POATE INTUI NISTE TREBURI SI TARE MI-E CA SE VA SCINDA IN DOUA SINODUL. PT.CA CE CAUTI AIA GASESTI.NICI LAE DAR NICI BALAIE.NICI LA DEAL DAR NICI LA VALE, CAM ASA CEVA A FOST SI COMUNICATUL SINODULUI REFERITOR LA DOCUMENTELE BIOMETRICE CU CIP.SLAVA LUI DUMNEZEU ,MULTUMIRE , CINSTE SI INCHINACIUNE PT.CA NI-LA DARUIT PE PR.IUSTIN PARVU MARE DAR DE MARE PRET MARGARITAR ALES IN GRADINA LUI DUMNEZEU ! SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SF.DUH SI ACUM SI PURUREA SI IN VECII VECILOR AMIN.DAR BUNUL DUMNEZEU SA-I LUMINEZE SI SA-I ADUCA CU PICIOARELE PE PAMANT SI PE CEI DIN SINOD SA SE DOCUMENTEZE SI EI CA SA VADA UNDE VREA VRAJMASII LUI DUMNEZEU SI AI NOSTRI SA AJUNGA IN FINAL.SA NU MAI INTREBE LUPUL DACA VREA SA NE MANANCE,CA DE N-O FI LUPUL PROST SI TAMPIT SA-TI SPUNA VRE-O DATA CA VREA SA TE MANANCE.SUNT F.F.VICLENI SI F.F.PARSIVI SI NU TREBUIE SA LUAM NIMIC NICI O IOTA DIN CE SPUN IEI DESPRE DOCUMENTELE CU CIP,SA NU LUAM ABSOLUT NI O VORBA DE BUNA DE LA CEI CARE VOR SA NE ATRAGA IN CURSA VRAJMASULUI CU CIPURIE IN DOCUMENTE.CUM SA IAU EU CE-MI DA VAJMASUL LUI DUMNEZEU SI AL MEU PERSONAL? NU IAU NIMIC ABSOLUT NIMIC PT.CA STIU CA MI-ESTE DUSMAN SI VREA SA MA ATRAGA IN CURSA CA SA MA OMOARE. MAI BINE MOR DECAT SA IAU CEVA CE-MI DA MIE VRAJMASII PT. CA TOT CE NE DA ESTE OTRAVA LA FUND CARE NU SE VEDE IAR DEASUPRA CA SA SE CAMUFLEZE BINE SI SA NU SE DEA EI IN VILEAG UNDE VREA SA AJUNCA CU TOATE ASTEA SI CE VOR SA FACA DEASUPRA ESTE AMGIRE DULCE A UN PRAF ARUNCAT IN OCHII PROSTILOR ZIC EI CA PROBABIL EI ASA NE CONSIDERA PE NOI NISTE PROSTI CARE NU NE DAM SEAMA SI NU NE PRINDAM CE VOR SA FACA EI.DAR BUNUL DUMNEZEU PRIN ALESII SAI II VA DEMASCA PUNCT CU PUNCT CUM NICI EI NU GANDEAU VRODATA CA PLANURILE LOR VOR FI DEMASCATE.IN GRECIA TOT SINODUL SI TOATA CONDUCEREA SF.MUNTE ATHOS AU IESI ALATURI DE POPULATIE IN STRADA FACAND MITING DE MARE PROTEST DE PESTE 1 MILION 500 DE MII DE OAMENI CARE AU IESIT CU TOTI IN STRADA,IAR LA SARBI LA FEL.AR TREBUI SA SE DOCUMENTEZE SINODUL SI SA VADA PE INTERNET LA FRATII NOSTRI CRESTINI-ORTODOXI GRECI DACA NU CRED ATUNCI CAND SI LA EI A VRUT SA SE UMBLE LA MODIFICAREA DOCUMENTELOR.ESTE FOARTE MULTA LUME CARE NICI NU STIU CA NI-SE PEGATESTE PECETLUIREA CU SEMNUL FIAREI ADICA IMPLANTARE MICRO-CIPULI(RFID). VA PROPUN TUTUROR CELOR CARE VRETII SI PUTETII IN NUMELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS MANTUITORUL-DUMNEZEU : 1] SA DESCARCAM DE PE NET FILMULETE CU IMPLANTURILE CU MICRO-CIP,APELUL TUTUROR PARINTILOR DUHOVNICI CARE NE AVERTIZEAZA SI NE SPUN SA NU PRIMIM DOCUMENTELE BIOMETRICE CU CIP,CONFERINTELE SI EMISIUNILE DE LA TV.B1TV,OTV,ANTENA 3 ETC.UNDE AU APARUT SI AU DISCUTAT PROBLEMA CIPURILOR:Pr.FILOTHEU,Pr.IOAN SISMAN,Pr.EFTIMIE,MAICA ECATERINA,DANION VASILE, VICTOR RONCEA ETC.SI TOT CE SE MAI POATE DESCARCA DE PE NET. MAI CONVINGATOR REFERITOR LA IMPLANTAREA CU MICRO-CIPURI. 2] DUPA CE AM DESCARCAT MATERIALELE RESPECTIVE SA LE IMPRIMAM PE MAI MULTE DVD-uri SI SA MERGEM PRIN MAI MULTE BISERICI ORTODOXE,SA LE DARUIM GRATIS TUTUROR CARE AU MACAR APARATE DVD. DECI AU POSIBILITATEA SA LE POATA VEDEA,CHIAR DACA NU AU CALCULATOARE ACASA SAU POATE UNII NE-AVAND NICI UNA NICI ALTA,POATE AU TOTU-SI POSIBILITATEA SA VADA LA CINEVA ACEST DVD. 3] DUPA CE LE-ATI IMPRIMAT FACAND MAI MULTE COPII,NU UITATI SA SCRIETII PE ELE URMATORUL INDEMN: MULTIPLICA DVD-UL DACA POTI SI DA MAI DEPARTE IAR DACA NU POTI,DA ACEST DVD.SA-L VADA SI ALTII. 4] SPUNETI-LE CELOR CARE LE VE-TI DARUI GRATIS ACEST DVD.SA PROCEDEZE SI EI EXACT LA FEL CA NOI,SA COPIEZEE DVD-UL NOSTRU SA MULTIPLICE SI SA LE DEA MAI DEPARTE LA ALTII,SI ALTII LA RADUL LOR LA ALTII,SCRIIND SI EI PE FATA DVD-ULUI DESCARCAT ACELASI INDEMN:MULTIPLICA DACA POTI SI DA MAI DEPARTE,IAR DACA NU POTI DA ACEST DVD.SA-L VADA SI ALTII.ACEST SISTEM MULTIPLICA SI DA LA RANDUL TAU MAI DEPARTE VA FUNCTIONA SIGUR SI ESTE UN MOD FOARTE RAPID DE INFORMARE SI DE TREZIRE LA REALITATE. CU DOAR 7 MII DE LEI CAT COTSTA CEL MAI IEFTIN BLANC DVD.AM PUTEA SALVA MACAR UN SUFLET DIN CEI CARE NU STIU NIMIC SAU FOARTE PUTIN DESPRE IMPLANTURILE CU MICRO CIP,LA CARE VRAJMASUL DIAVOL INTENTIONEAZA IN FINAL SA SE AJUNGA ADICA LA PECETLUIREA CU SEMNUL FIAREI.SI TOT ESTE CEVA MACAR UN SINGUR SUFLET DE-AM PUTEA SALVA DIN GHIARELE VRAJMASULUI DIAVOL CARE RAGNESTE CA UN LEU SI CAUTAND PE CINE SA INGHITA,ASA CUM SCRIE IN BIBLIE .BUNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE BINECUZANTEZE ACEASTA LUCRARE,SA PUTEM LUPTA PANA LA CAPAT IN ACEASTA BATALIE FINALA CU INTUNECATII DIAVOLI LA CARE CONTRIBUIM CU TOTI CEI CARE SUNTEM DE PARTEA LUI DUMNEZEU,ASA CUM POATE SI CU CE POATE FIECARE SA PARTICIPE DUPA PUTINTELE LUI SI TOT ESTE BINE,DAR IMPORTANT ESTE SA NE MISCAM MAI REPEDE DECAT EI,CU CREDINTA,RUGACIUNE,NADEJDIE SI CURAJ SA FIIM CU TOTII MAI UNITI CA ORICAND,AMIN. VA MULTUMESC DIN SUFLET SI VA ROG SA MA IERTATI PE MINE PACATOSUL.DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS MANTUITORUL NE INDEAMNA : INDRAZNITI ! EU AM BIRUIT LUMEA .FRATILOR CRESTINI-ORTODOXI,SA AVEM CURAJ PANA LA CAPAT,ASA CUM NE INDEMNA SI PR.IUSTIN PARVU.DACA NOI IL AVEM PE DUMNEZEU DE PARTEA NOASTRA,DE CINE NE VOM TEME ?!?! EVIDENT CA DE NIMENI ! SI ATUNCI FOARTE MULT CURAJ SA AVEM !!! PANA LA SFARSIT,NU PANA LA PRASIT VORBA PR.CLEOPA ILIE ! DOAMNE AJUTA SI HAIDETI CU TOTII LA TREBA,CA O ADEVARATA ARMATA CURAJOASA,PLACUTA LUI DUMNEZEU.DACA NOI VOM FACE UN PAS,PE RESTU-I VA FACE SIGUR DUMNEZEU,AMIN.VA ROG SA MA IERTA-TI PE MINE PACATOSUL! DOAMNE AJUTA ! LUI DUMNEZEU I SE CUVINE TOATA SLAVA ,CINSTEA SI INCHINACIUNEA-SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SF.DUH-PREA SFANTA TREIME DUMNEZEUL NOSTRU SI ACUM SI PURUREA SI IN VECII-VECILOR ,AMIN

 11. […] şi producător de soluţii RFID şi GPS – dispozitive de urmărire în „interesul” nostru?Pr. Arsenie Papacioc despre apelul Pr. Iustin Pârvu: „Înainte de toate, îl avem pe Iisus, de ce n…Emisiunea Naşul (10 martie 2009) – cu Părintele Filotheu Bălan şi jurnalistul Victor […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s