04 februarie 2009 – Miting împotriva statului poliţienesc în faţa sediului Guvernului României

A doua acţiune stradală anunţată de Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc a avut loc astăzi, în faţa Palatului Victoria, sediul Guvernului României. Mitingul, initiat de Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc a vizat măsurile adoptate de stat măsuri ce îndreaptă România spre un control total al cetăţenilor săi, transformându-i pe aceştia in „netăţeni” (pentru că toţi vom ajunge a fi în reţea, înseriaţi):

1) Obligativitatea introducerii cipurilor biometrice in toate documentele de identitate – prin Hotararea de Guvern nr. 1566/15.12.2008 – contrar Articolului 23 din Constitutia tarii – Libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile – respectiv a Articolului 29 – Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma; si

2) Legea privind inregistrarea si inmagazinarea tuturor comunicatiilor electronice personale ale cetatentilor Romaniei – Nr. 298/2008 – contrar Articolului 26 din Constitutia tarii – care obliga autoritatile publice sa respecte si sa ocroteasca “viata intima, familiala si privata”; a Articolului 28 – Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil; si a Articolului 53 – care prevede ca “restrangerea exercitiului unor drepturi sau al unor libertati poate fi dispusa numai daca este necesara intr-o societate democratica. Masura trebuie sa fie proportionala cu situatia care a determinat-o, sa fie aplicata in mod nediscriminatoriu si fara a aduce atingere existentei dreptului sau a libertatii”.

Imagini de azi:La manifestaţie au participat cca 1000 de persoane şi cu acest prilej Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc a depus un Memoriu adresat Guvernului Romaniei, alături de un Studiu complex intitulat INTRODUCEREA PAŞAPOARTELOR, A PERMISELOR AUTO ŞI A CĂRŢILOR DE IDENTITATE CU CIP ÎN ROMÂNIA – mijloace de îngrădire a vieţii persoanei şi a libertăţii religioase însoţit de 10.000 de semnături olografe împotriva acestor măsuri.

Sursa filmuleţe: ProOrtodoxia


One Comment on “04 februarie 2009 – Miting împotriva statului poliţienesc în faţa sediului Guvernului României”

  1. dana spune:

    bv celor care au participat!!! ar fi bine sa strangem in continuare semnaturi si sa protestam in continuare pana ne vor recunoaste dreptul de a trai intru Hristos si nu ca sclavi ai satanei. trebuie sa ne mobilizam si sa fim uniti! Dumnezeu sa ne binecuvinteze!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s