PĂRINTELE Justin Pârvu despre cipuri şi vremurile din urmă: să vă păstraţi sufletele, să vi le daţi lui Dumnezeu aşa cum le-aţi primit!

Din Cuvantul Parintelui Justin Parvu:

„Am cedat Basarabia, am cedat Bucovina, Dobrogea – Cadrilaterul… – acum vor sa ne cedam sufletele – este vorba de impingerea unei natiuni de 20 de milioane de ortodocsi in iad, este vorba de pierzarea spirituala.

De aceea trebuie sa fiti foarte atenti: daca nu vi se spune in biserica, sunt platiti!, sa stiti, la ora aceasta sunt platiti oameni ca sa taca! Si dvs, prin Duhul Sfant, prin Fala lui Dumnezeu, sfintiti mult mai mult oaia decat stapanul, decat ciobanul. Vor veni vremuri de razboi cand veti fi vanduti de ciobani, de pastorii vostri. Vor vedea pastorii cum va sfasie in ocol fiara salbatica si nu vor veni sa va apere. Sa stiti ca sunt vremurile acestea, apocaliptice, pe care le traim, si vor fi grele… Dumneavoastra sa va pastrati sufletele, sa vi le dati lui Dumnezeu asa cum le-ati primit. Nu avem doua suflete, avem unul!, si acela trebuie sa-l pastram si sa-l dam asa cum l-am primit inaintea Judecatii Mantuitorului nostru Iisus Hristos!”

(Preluat de pe blogul lui Victor Roncea)

Nota mea: Cât trebuie să-I mulţumim Domnului pentru că ne-a dăruit asemenea părinţi duhovniceşti!

Nu ştiu exact care este data la care a fost făcut filmuleţul de mai sus, cu Părintele Iustin. Cred, însă, că este recentă, observând că vremea nu era prea rece la Petru Vodă…  Am observat, din nou, tonul grav al părintelui Iustin care spune că vom ajunge să fim vânduţi de păstorii noştri. Această afirmaţie, această atenţionare nu trimite automat la tot clerul. Sunt sigur că  în teritoriu, sunt arhipăstori împotriva biocipului, un caz îl ştiu sigur (în afară de cei din Mitropolia Clujului). Cred că trebuie ca fiecare, dacă n-am făcut-o deja, să discutăm cu părintele duhovnic această problemă a actelor dotate cu cip biometric – cum vom rezista în cazul în care le refuzăm? Avem nevoie de încurajari din partea părinţilor noştri duhovnici, avem nevoie de întărire, de îmbărbătare. Şi părintele Iustin ne-a încurajat, spunându-ne să nu ne temem, pentru că vremurile ce vin sunt grele, iar ceea ce trebuie să vină tot va veni; până la urmă, problema este la noi – să avem sufletele curate. Aşa să ne ajute Dumnezeu, să ne dăruiască curajul de a-L mărturisi, spre slava Sa! Amin.


7 comentarii on “PĂRINTELE Justin Pârvu despre cipuri şi vremurile din urmă: să vă păstraţi sufletele, să vi le daţi lui Dumnezeu aşa cum le-aţi primit!”

 1. alpha spune:

  admin acestui site/treaba asta cu cipurile s’a terminat,au trecut de parlament si vor fi obligatorii(actele de id).populatia o sa le accepte,nu iti fa iluzii.superstitiile nu tin de sec 21 si de altfel progresul tehnologic nu se impiedica de ele.ps.eu sunt pro cipuri chiar implantate,deoarece sunt utile mai ales in interventii in caz de accidente,med.de urgenta etc.povestea cu biblia,apoc,diavolu’,e pt.cei cu mentalitati inapoiate.

 2. Florin M. spune:

  Alpha, sincer iti spun ca imi pare rau pentru tine.
  Dar, ca sa fiu un bun cetatean (asa cum doresti domnia ta) iti urez: CIPUIRE PLACUTA!

 3. […] PĂRINTELE Justin Pârvu despre cipuri şi vremurile din urmă: să vă păstraţi sufletele, să vi… […]

 4. State Potcovaru spune:

  Alpha…mi-e mila de tine…
  dar intr-un fel ma bucur deoarece cei ca tine ne vor prigonii pe noi,cei care nu vom primi cipurile,si astfel noi vom primi mantuirea pentru ca am suferit pentru Hristos
  Dumnezeu ingaduie venirea antihristului pe pamant ca o ultima incercare de a ii mantui pe cei pacatosi : nu accepti cipul si iti salvezi sufletul din iad…
  Doamne ajuta!

 5. sofiai spune:

  noi simtim ca DUHUL LUI DUMNEZEU ESTE CU PARINTELE IUSTIN!Astfel simtim binecuvintarea si mila lui DUMNEZEU fata de noi pacatosii,care sintem avertizati de vremurile astea grele.

 6. alpha spune:

  admin si@state….in primul rand sunt ateu,in al doilea rand nu o sa prigonesc pe nimeni,in al treilea rand presupunand prin absurd ca exista diavolu’is sigur ca a cumparat actiuni la firma producatoare de cipuri,ca sa”declanseze”cumva apoc…va rog putina ratiune.ps.ce sa faci admin toti trebe sa fim cetateni buni…nu??..:).

 7. Ia mai lasa-ma, nene spune:

  Adica pana la a fi cipati nu am fost cetateni buni? Toata istoria neamului, toti cei care au luptat si si-au dat viata pentru tara nu au fost, draga, cetateni buni fiindca nu au avut cip??? Iata ca a mai aparut o noua idee sub soare… Pana acum toti eram …maimute (bunul darwin sa traiasca) Acum devenim cetateni buni….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s